IPTV Shqip icon

IPTV Shqip APK

IPTV Shqip
7 votes, 5/5

IPTV Shqip description:

Aplikacioni me i kompletuar dhe me i besueshmi nga te gjithe
Show more
Older version of IPTV Shqip APK
IPTV Shqip 5.3 for Android 4.2 APK file

Version: 5.3 for Android Android 4.2

Update on: July 27 18

Signature: 807c03799b293c63453ad66d25f77ce1e461ef1a

Size: 15.73 MB (16,492,025 bytes)

Download APK (16 MB)

IPTV Shqip 5.2 for Android 4.2 APK file

Version: 5.2 for Android Android 4.2

Update on: July 21 18

Signature: 807c03799b293c63453ad66d25f77ce1e461ef1a

Size: 15.73 MB (16,492,073 bytes)

Download APK (16 MB)

IPTV Shqip 5.1 for Android 4.2 APK file

Version: 5.1 for Android Android 4.2

Update on: July 11 18

Signature: 807c03799b293c63453ad66d25f77ce1e461ef1a

Size: 15.73 MB (16,491,977 bytes)

Download APK (16 MB)

IPTV Shqip 5.0 for Android 4.4 APK file

Version: 5.0 for Android Android 4.4

Update on: April 03 18

Signature: 807c03799b293c63453ad66d25f77ce1e461ef1a

Size: 14.25 MB (14,945,595 bytes)

Download APK (14 MB)

IPTV Shqip 4.0 for Android 4.0 APK file

Version: 4.0 for Android Android 4.0

Update on: November 15 17

Signature: 807c03799b293c63453ad66d25f77ce1e461ef1a

Size: 10.96 MB (11,495,816 bytes)

Download APK (11 MB)

IPTV Shqip 3.5 for Android 4.0.3 APK file

Version: 3.5 for Android Android 4.0.3

Update on: September 27 17

Signature: 807c03799b293c63453ad66d25f77ce1e461ef1a

Size: 8.62 MB (9,035,264 bytes)

Download APK (9 MB)

More From Developer
User reviews
 avatar

Gu